Παρεχόμενες υπηρεσίες για ανάπτυξη της εταιρίας σας.

Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα σας.

Στην ομάδα της 3ena ενδιαφερόμαστε να γίνουμε ο συνεργάτης σας σε ότι αφορά την ανάπτυξη της εταιρίας σας. Από την αρχή της συνεργασίας μας βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Όσο αφορά τον τομέα κατασκευής ιστοσελίδων, θέλουμε να βελτιστοποιήσουμε την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας, την εμφάνισή της σύμφωνα με τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις και σύμφωνα πάντα με την προσωπική σας άποψη. Σας βοηθάμε να επιλέξετε ανάλογα με την διαθεσιμότητα που υπάρχει, το όνομα της ιστοσελίδα σας (domain name), και προχωράμε στην κατοχύρωση του ονόματος με τα δικά σας στοιχεία. Σκοπός μας πάντα παραμένει να αποκτήσετε μια απλή, ποιοτική και εύχρηστη ιστοσελίδα, τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας.

Πλήρης υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας θέλουμε να είμαστε το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από προσπάθεια και εργασία απαλλάσσοντας σας από διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την επιχείρηση σας αλλά χρονοβόρες. Αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, κρατώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα αντίγραφα ασφαλείας (backup), ελέγχουμε ότι η ιστοσελίδα βρίσκεται σε συνεχή και ομαλή λειτουργία και προβαίνουμε στις απαραίτητες ενημερώσεις του λειτουργικού του server όποτε χρειάζεται. Αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα στην λειτουργία της ιστοσελίδας σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αναπτυξιακή στρατηγική για την εταιρία σας.

Στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών, βοηθάμε στην οργάνωση της μηχανογράφησης της εταιρίας σας, προτείνοντας σας λύσεις από τις κορυφαίες εμπορικές εφαρμογές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην εξωστρέφεια της εταιρίας σας, δημιουργώντας εμπορικές επαφές με άλλες επιχειρήσεις της χώρας μας είτε του εξωτερικού. Εργαζόμαστε στο να γίνουν γνωστά τα προϊόντα σας στο ευρύ κοινό με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων σας. Επιδιώκουμε να προχωρήσουμε μαζί βήμα-βήμα παρέχοντας σας σωστές συμβουλές, αναπτυξιακή στρατηγική και σύγχρονη τεχνολογία κτίζοντας το μέλλον για την ανάπτυξη την εταιρίας σας. Στόχος μας είναι να κτίσουμε μια αμοιβαία σχέση μαζί σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας με το αποτέλεσμα της δουλείας μας, δημιουργώντας έτσι μια μακροχρόνια σχέση.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε.